Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nafi Thiam Verspringen - Nafi Thiam en Katerina Johnson-Thompson kruisen de degens ... - Komende donderdag en vrijdag kan zevenkampster nafi thiam (24) in berlijn ons land na goud op de spelen in rio (2016) en het wk in londen (2017) ook een europese titel schenken.

Nafi Thiam Verspringen - Nafi Thiam en Katerina Johnson-Thompson kruisen de degens ... - Komende donderdag en vrijdag kan zevenkampster nafi thiam (24) in berlijn ons land na goud op de spelen in rio (2016) en het wk in londen (2017) ook een europese titel schenken.. Op dag 2 in het verspringen heb ik goed gesprongen, maar ik kwam niet goed uit bij mijn afzet. De jongste tijd maakte ze daar een positieve evolutie mee. Nafi thiam heeft vandaag tijdens de franse kampioenschappen atletiek in zaal in liévin het belgisch indoorrecord verspringen verbeterd. Volg nafissatou thiam in actie tijdens de olympische spelen tokyo 2020. Ze liep naar het brons op de 60 meter horden en ze won zilver in het verspringen.

German engineering charged by belgian top athlete nafi thiam. Nafi thiam is a world class heptathlete born and raised in namur, belgium who'll spend the next decade competing for international honours. Blessed with another successful year and happy to finish it. Nafi thiam heeft zondag tijdens de zevenkamp van de décastar in talence het belgisch record verspringen verbeterd. Onze landgenote schitterde als vanouds in het hoogspringen, haar sterkste discipline, en ging over een hoogte van 1m98.

Thiam doet het uitstekend en blijft in de buurt van haar ...
Thiam doet het uitstekend en blijft in de buurt van haar ... from athletics.sport-foto.be
Nafi thiam heeft zondag het belgisch record verspringen indoor tot drie keer toe gebroken. Komende donderdag en vrijdag kan zevenkampster nafi thiam (24) in berlijn ons land na goud op de spelen in rio (2016) en het wk in londen (2017) ook een europese titel schenken. 'the goal is to do a heptathlon where you do pbs everywhere'. Volg nafissatou thiam in actie tijdens de olympische spelen tokyo 2020. Ze landde bij haar tweede poging na 6m67, vier centimeter verder dan het 23. Nooit eerder won een belgische man of vrouw de wereldtitel. Nafissatou thiam staat zondagmiddag na afloop van de vijfde proef opnieuw aan de leiding in de zevenkamp op eerder had thiam in het olympisch stadion sprongen van 6m20 en 6m33 neergezet. .zorgde nafi thiam zaterdag in het verspringen nog voor het orgelpunt op het bk indoor atletiek.

Nafi thiam heeft zondag het belgisch record verspringen indoor tot drie keer toe gebroken.

Olympische spelenolympisch kampioene zevenkamp nafi thiam stelt dat ze niet van plan is om in 2020 aan een meerkamp deel te nemen. Outdoor had thiam het belgisch record al op haar naam staan. Nafi thiam heeft zondag het belgisch record verspringen indoor tot drie keer toe gebroken. In het verspringen pakte ze zilver met een tegenvallende 6m28, op de horden was er brons. 'the goal is to do a heptathlon where you do pbs everywhere'. Nafi thiam heeft zondag tijdens de zevenkamp van de décastar in talence het belgisch record verspringen verbeterd. Nafissatou (nafi) thiam (brussel, 19 augustus 1994) is een belgische meerkampster, die in 2016 in rio de janeiro olympisch kampioene op de zevenkamp werd met 6810 punten. Ze landde bij haar tweede poging na 6m67, vier centimeter verder dan het 23. .zorgde nafi thiam zaterdag in het verspringen nog voor het orgelpunt op het bk indoor atletiek. Gold at the olympic games in rio, third woman of all time… nafi thiam is always looking for improvement, just like audi. Nafi thiam heeft vandaag tijdens de franse kampioenschappen atletiek in zaal in liévin het belgisch indoorrecord verspringen verbeterd. Olympic champion 2016, world champion 2017, european champion 2018. Bel x sen ⁣ olympic, world, european.

Nafi thiam heeft vandaag tijdens de franse kampioenschappen atletiek in zaal in liévin het belgisch indoorrecord verspringen verbeterd. Ze liep naar het brons op de 60 meter horden en ze won zilver in het verspringen. Nafi sprong er afgelopen weekend op de meerkampwedstrijd in götzis zowaar 3 centimeter nafi is de derde van vier kinderen uit een gezin met een belgische moeder en senegalese vader. Wereldkampioene nafi thiam was goed voor goud in rio, sloopte in 2017 als een van de enige vier vrouwen ooit de magische barrière van 7000 punten in zevenkamp en combineert nog steeds topsport. Onze landgenote schitterde als vanouds in het hoogspringen, haar sterkste discipline, en ging over een hoogte van 1m98.

Nafi Thiam voegt Leiden aan programma toe, Maudens en ...
Nafi Thiam voegt Leiden aan programma toe, Maudens en ... from static.hbvl.be
Blessed with another successful year and happy to finish it. Ze liep naar het brons op de 60 meter horden en ze won zilver in het verspringen. Nooit eerder won een belgische man of vrouw de wereldtitel. Nafi thiam viel afgelopen weekend nog te bewonderen op het bk indoor in gent. Afgelopen zomer won thiam met een nationaal record van 6m86 het verspringen op de diamond. Olympische spelenolympisch kampioene zevenkamp nafi thiam stelt dat ze niet van plan is om in 2020 aan een meerkamp deel te nemen. Nafi thiam heeft tijdens haar zevenkamp op de décastar in talence het belgisch record in het tot vandaag bedroeg het pr van thiam in het verspringen 6m62, één centimeter minder dus dan het. Ook in het verspringen is thiam bijzonder sterk.

Nafi thiam heeft zondag het belgisch record verspringen indoor tot drie keer toe gebroken.

Gold at the olympic games in rio, third woman of all time… nafi thiam is always looking for improvement, just like audi. Ze landde bij haar tweede poging na 6m67, vier centimeter verder dan het 23. Nafissatou (nafi) thiam (brussel, 19 augustus 1994) is een belgische meerkampster, die in 2016 in rio de janeiro olympisch kampioene op de zevenkamp werd met 6810 punten. Nafi thiam heeft zondag het belgisch record verspringen indoor tot drie keer toe gebroken. And so perhaps it helps to have the mentality of the reigning world and olympic champion, nafi thiam , who doesn't really. Nafi thiam heeft zondag het belgisch record verspringen indoor tot drie keer toe gebroken. Afgelopen zomer won thiam met een nationaal record van 6m86 het verspringen op de diamond. Nafi thiam viel afgelopen weekend nog te bewonderen op het bk indoor in gent. Wereldkampioene nafi thiam was goed voor goud in rio, sloopte in 2017 als een van de enige vier vrouwen ooit de magische barrière van 7000 punten in zevenkamp en combineert nog steeds topsport. Uiteindelijk zette ze met een sprong van 6,79 meter ook één van de beste mondiale prestatie van het. Al sprong in gent, en meteen ook goed voor haar eerste belgische indoortitel in het verspringen. Nafi thiam heeft zondag tijdens de zevenkamp van de décastar in talence het belgisch record verspringen verbeterd. Ze liep naar het brons op de 60 meter horden en ze won zilver in het verspringen.

Komende donderdag en vrijdag kan zevenkampster nafi thiam (24) in berlijn ons land na goud op de spelen in rio (2016) en het wk in londen (2017) ook een europese titel schenken. Nafi thiam won op autoritaire wijze de zevenkamp met 6.784 punten. Olympische spelenolympisch kampioene zevenkamp nafi thiam stelt dat ze niet van plan is om in 2020 aan een meerkamp deel te nemen. 'the goal is to do a heptathlon where you do pbs everywhere'. Outdoor had thiam het belgisch record al op haar naam staan.

Nafi Thiam en toute humilité: "Le record du monde? J'en ...
Nafi Thiam en toute humilité: "Le record du monde? J'en ... from images3.persgroep.net
Afgelopen zomer won thiam met een nationaal record van 6m86 het verspringen op de diamond. Blessed with another successful year and happy to finish it. De jongste tijd maakte ze daar een positieve evolutie mee. Op dag 2 in het verspringen heb ik goed gesprongen, maar ik kwam niet goed uit bij mijn afzet. The epic react 2.0 is here if it's not something to bounce about, i nafi thiam on instagram: Bel x sen ⁣ olympic, world, european. Nafissatou (nafi) thiam (brussel, 19 augustus 1994) is een belgische meerkampster, die in 2016 in rio de janeiro olympisch kampioene op de zevenkamp werd met 6810 punten. Komende donderdag en vrijdag kan zevenkampster nafi thiam (24) in berlijn ons land na goud op de spelen in rio (2016) en het wk in londen (2017) ook een europese titel schenken.

Последние твиты от nafi thiam (@thiam_nafi).

'the goal is to do a heptathlon where you do pbs everywhere'. Nafi thiam is a world class heptathlete born and raised in namur, belgium who'll spend the next decade competing for international honours. The epic react 2.0 is here if it's not something to bounce about, i nafi thiam on instagram: Uiteindelijk zette ze met een sprong van 6,79 meter ook één van de beste mondiale prestatie van het. Blessed with another successful year and happy to finish it. Nafi thiam heeft zondag het belgisch record verspringen indoor tot drie keer toe gebroken. Nafi sprong er afgelopen weekend op de meerkampwedstrijd in götzis zowaar 3 centimeter nafi is de derde van vier kinderen uit een gezin met een belgische moeder en senegalese vader. Nafi thiam heeft op de hypomeeting in het oostenrijkse götzis na het hoogspringen ook het verspringen gewonnen. Komende donderdag en vrijdag kan zevenkampster nafi thiam (24) in berlijn ons land na goud op de spelen in rio (2016) en het wk in londen (2017) ook een europese titel schenken. Exclusieve beelden van onze olympisch kampioene nafi thiam tijdens haar training voor het verspringen. Nooit eerder won een belgische man of vrouw de wereldtitel. Onze landgenote schitterde als vanouds in het hoogspringen, haar sterkste discipline, en ging over een hoogte van 1m98. In het verspringen pakte ze zilver met een tegenvallende 6m28, op de horden was er brons.

Komende donderdag en vrijdag kan zevenkampster nafi thiam (24) in berlijn ons land na goud op de spelen in rio (2016) en het wk in londen (2017) ook een europese titel schenken nafi thiam. Nafi thiam heeft zondag tijdens de zevenkamp van de décastar in talence het belgisch record verspringen verbeterd.

Post a Comment for "Nafi Thiam Verspringen - Nafi Thiam en Katerina Johnson-Thompson kruisen de degens ... - Komende donderdag en vrijdag kan zevenkampster nafi thiam (24) in berlijn ons land na goud op de spelen in rio (2016) en het wk in londen (2017) ook een europese titel schenken."